Over Frans Shirts

De Franse shirt wordt erkend als de meest elegante en nobele shirt, parajumpers sale bekend om zijn prachtig gestapelde mouwen en manchetknopen, en wordt voornamelijk gebruikt in bijpassende outfits. Franse shirts hebben zes basiseigenschappen:

De kraag van een Franse shirt is meer dan 8 millimeter hoger is dan het gewone shirt, zodat de kraag van het shirt hoger dan het pak is kraag bepaalde hoogte.

Ten tweede, een zwarte groef achter de kraag van het Franse shirt wordt gebruikt voor het invoegen van een speciale metalen kraag om te houden van de kraag rechte.

Ten derde, Frans shirts dan Amerikaanse, parajumpers outlet Britse, Italiaanse stijl zijn kieskeurig, is de beroemde Franse Vouw mouw. Franse shirt manchetten hebben bekleed dikker delen dan gewone shirts 1 keer keer meer, de lengte van het gedeelte dat moet worden gevouwen, en dan de noodzaak om de opening van de parallel dicht bij elkaar, met een prachtig vormgegeven manchet gesp erdoor bevestigd.

PARAJUMPERS FLEECE FOR MAN OFF-WHITE #17SMPMFLETS02_505

Vier, het afstemmen van de Franse shirt benadrukt de montage, parajumper jas outlet de achterkant is niet geplooid (volledig door afstemming Voltooi het shirt verbreding effect), bewust wordt gemaakt van de slanke sierlijke lijn. parajumpers belgie outlet Het heeft zelfs de taille van de zelfontplooiing serie en vele andere lichaamstype.

Vijf, de voorkant van het shirt, geen front patch, cheap parajumpers jas gesp fundus doek bewapening deel in de zijkant, zal er geen front patch, parajumpers jassen doen niet de tijd om te kijken een beknoptere binden, dit heet Franse front. Parajumpers: Clothing, Shoes; Accessories | eBay

Zes mooie lichtfunctie, zodat de linker borst ook zonder het eenvoudige ontwerp van het zakje gebruikt wordt. Een Franse shirt is een geavanceerde shirt met een pak en een jurk. Find great deals on eBay for Parajumpers in Coats and Jackets for the Modern Lady. Shop with confidence.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>